آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

کشف گونه جدید ویروس اچ‌ای وی

کشف این گونه از ویروس حاکی از آن است که میکروب‌های پاتوژنیک (بیماری‌زا) همواره در جهت ملایم‌تر شدن متحول نمی‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 04
کد خبر: ۱۲۰۶۹۰

به گزارش راهبردمعاصر، دانشمندان سویه جدیدی از ویروس «اچ آی وی» را در هلند کشف کرده‌اند که مسری‌تر است و به سلامتی فرد لطمه بیشتری وارد می‌کند. این کشف حاکی از آن است که میکروب‌های پاتوژنیک (بیماری‌زا) همواره در جهت ملایم‌تر شدن متحول نمی‌شوند.

پژوهشگران از‌جمله محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا می‌گویند سویه جدید «وی بی» - مخفف شده واژه‌های حاد و سویه دوم – در مقایسه با افرادی که به سویه‌های دیگر اچ آی وی مبتلا شده‌اند، نمایانگر تفاوت‌های چشمگیری پیش از درمان با دارو‌های «رتروویروسی» [ضدویروس]است.

بنا به پژوهشی که روز پنجشنبه در مجله علمی «ساینس» منتشر شد، افرادی که به این سویه مبتلا شده‌اند دارای بار ویروسی ۳.۵ و ۵.۵ برابر بیماران مبتلا به دیگر سویه‌ها بوده‌اند.

پژوهشگران در گذشته اظهار نگرانی کرده بودند که ویروس «اچ آی وی -۱» که تاکنون ۳۸ میلیون نفر در جهان را مبتلا کرده و باعث مرگ ۳۳ میلیون نفر شده است، می‌تواند جهش‌هایی کند که پیامد قابل‌توجهی بر قابلیت سرایت ویروس داشته باشد.

تجزیه‌وتحلیل روی ۱۰۰ بیمار حاکی از آن است که سویه «وی بی» تعداد ویروس‌ها را در خون فرد افزایش می‌دهد و آن‌ها را برای سرایت به دیگران مستعدتر می‌کند.

توییت ویلم ون شایک: یادآوری برای آن‌که میکروب‌های پاتوژنیک لزوما با تکامل ملایم‌تر نمی‌شوند: یک سویه بسیار حاد اچ آی وی -۱ در هلند در گردش است.

اما پژوهشگران می‌افزایند که با آغاز درمان، مبتلایان به سویه «وی بی» همان روند بهبود سیستم ایمنی و ادامه حیات را که بیماران مبتلا به دیگر سویه‌های ویروس داشته‌اند، دارند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر